Menu

De Groene Ontmoeting

kano en roeiboot verhuur

Geniet van de Hollandse polder vanaf het water. De polder ligt veel lager waardoor het uitzicht extra mooi is. En het is er zo heerlijk rustig.... genieten.

Bootjes en kano's zijn te huur bij boerderij 't Geertje.
 

uitstapjes met de boot
 

picknicken en zwemmen
Ga bij 't Geertje naar links. Een stuk verderop zijn 4 steigers. Je kunt hier de boot aanleggen en even picknicken in het park of een duik nemen het water in.

 

 

naar de evolutietuin
Ga bij 't Geertje naar rechts en vaar rechtdoor totdat je bij de Zoeterdam brug komt. Hier kun je de boot aanleggen en over de brug naar de evolutietuin lopen. Een prachtige plek om even te picknicken en te ervaren hoe ons plantenrijk is ontstaan, wat er allemaal in de bodem gebeurt en zie hoe lang geleden rivier de rijn liep.
Hier is ook een ecotoilet.

 

naar de vlietlanden
Ga bij 't Geertje naar links op de plas links de brug onderdoor en bij de splitsing naar rechts. Je vaart zo naar recreatieplas de Vlietlanden. Dit is met de kano ruim een uur heen en ruim een uur terug.

 

 

roeipuzzeltocht

Met de boot kun je op pad met de roeipuzzeltocht. Je gaat op zoek naar bordjes verstop in het riet en ondertussen testen we je kennis over het leven rondom het water in de polder.Bij terugkomst verdien je wel wat lekker.

 

zie voor prijzen de website van boerderij 't Geertje

 

terug naar activiteiten