Menu

De Groene Ontmoeting

vrienden van De Groene Ontmoeting

Samen maken wij de cirkel rond

Samen werken aan een duurzame wereld. Dit begint bij onze eigen omgeving. Een omgeving waar we zelf wonen, waar ook ons voedsel vandaan komt en waar we dit zelf zien ontstaan. Een omgeving die ons verleid om vakantie te vieren dichtbij huis. Omdat het prettig vertoeven is op een plek waar je zo dicht bij jezelf komt, en waar je alle verschillende facetten van de natuur en het plattelandsleven kunt ervaren.

Dit willen wij samen met jullie doen en je kunt ons er op verschillende manieren helpen:
 

beleef

Doe actief mee met de activiteiten van de groene ontmoeting. Wandel over één van de 3 belevingsroutes, geniet van de polders vanaf het water, knuffel met de geitjes en haal het eten van dichtbij. Geniet ervan en geef het door. Samen delen we kennis, ervaren we kennis en geven we het door.

zie hier voor meer informatie

word vrijwilliger

Word vrijwilliger en help ons met het onderhoud van de verschillende uitdagende wandelroutes die we met elkaar hebben gemaakt. Tuinieren is ook een belangrijk onderdeel. Daarnaast kun je ook helpen met het organiseren van activiteiten.

lees hier meer

word vriend

Je kunt je ook bij de vrienden van De Groene Ontmoeting voegen. Dit kan al vanaf € 10,-per jaar. Met ons maak je het mogelijk om onze doelen te behalen: een mooie polder die voor veel mensen als achtertuin kan dienen. Een plek waar je kunt genieten van en leren uit de natuur. Daarbij help je ook mee aan een duurzame wereld.

zie hier voor meer informatie