Menu

De Groene Ontmoeting

word vriend

Word vriend van het voedselbos en pluk er zelf de vruchten van!

De Groene Ontmoeting is bezig met het creëren van een voedselbos in het Noordelijk puntje van het Noord Aa gebied, gelegen naast boerderij 't Geertje te Zoeterwoude.

Wij hebben hier afgelopen jaar al flinke stappen in gemaakt met het ontwikkelen van het avonturen wildplukpad. Onderleiding van kruidenvakvrouw en illustrator Tanja Hilgers is al het lekkers dat tussen het gras groeit letterlijk in kaart gebracht. 
Dit gaat om alle kleine plantjes. Graag breiden we het voedselbos uit met fruitbomen, notenbomen, bessenstruiken en meer. Juist nu de Essenziekte ook dit gebied bereikt en een hoop bomen gekapt moeten worden, komt hier ruimte voor vrij.

Met het voedselbos willen wij openbaar groen toegankelijk maken voor de wandelaar/ natuur liefhebber. De wandelaar / natuurliefhebber kan genieten van dit mooie stukje natuur en thuis nagenieten met lekkers mee gebracht tijdens de wandeling. Zelf geplukt, geen milieuvervuilende tussenstappen maar gewoon puur en lekker. 

Door inzet van vrijwilligers en boerderij 't Geertje hebben wij genoeg aan een bedrag van € 1500,-

Steun jij dit doel en pluk je hier zelf de vruchten van? Met een donatie vanaf € 20,- ontvang je gratis ons wildplukkaart met routekaart, eetbare planten die je er kan vinden en recepten om er thuis wat lekkers van te maken. Ons rekeningnummer is NL82 TRIO 0338 5460 22

 

Vriend van het voedselbos worden?

Vul onderstaand formulier in!